Breaking News

Shakespeare adaptációban láthatjuk Robert Pattinsont és Timothée Chalamet-t

Nem hiszem, hogy lesz olyan év, amikor nem fogok valamilyen Shakespeare adaptációról beszámolni - Shakespeare valóban örök.




Most egy szívtipró párossal érkezik a legújabb. Robert Pattinson, a Twilight filmek sztárja, és a mostanában nagyon Timothée Chalamet, akit a Szólíts a neveden film miatt ismert meg a fél világ, közös filmben szerepelnek majd! 

A The King, azaz A király című film Shakespeare IV. és V. Henrik című drámái alapján készül. A forgatókönyvet Joel Edgerton írta, a rendező pedig David Michôd lesz. 

Az, hogy Chalamet szerepelni fog a filmben, már rég nem titok, Robert Pattinsont viszont csak találgatták. Most viszont a Netflix hivatalos közleményben is megerősítette a dolgot. És ha már ismert nevek, meg kell jegyezni azt is, hogy Brad Pritt produkciós cége felelős a projektért. 

A The King azt meséli el, hogyan került V. Henrik a trónra a százéves háború idején. Henrik lesz majd Chalamet, Pattinson pedig a nagy ellenlábasa, a francia trónörökös lesz. A filmben szerepel még egyébként Ben Mendelsohn is, ő lesz IV. Henrik, szintén ismerhetitek több adaptációból - például a Ready Player One-ből. Lily Rose-Depp, Johnny Depp lánya alakítja majd a francia Katalint, Joel Edgerton pedig az írás mellett színészként is feltűnik majd a filmben, Falstaff szerepében.

Nincsenek megjegyzések