Breaking News

Új előzetest kapott Shailene Woodley és Sam Claflin Sodródása

A múltkor már írtam róla, hogy újabb adaptáció érkezik, méghozzá az "adaptációk királya és királynője", Sam Claflin és Shailene Woodley főszereplésével. 

Akkor az első előzetest osztottam meg, szinkronosan, most pedig angolul már megérkezett a végleges előzetes is.
Ez egy kicsit többet mutat, de a magam részéről egyébként még mindig az elsőt szeretem jobban.

Íme az új:
A film alapját egy könyv adja, amit a Shailene által alakított karakter írt. Az eset 1983-ban történt, tehát már elég régen, viszont a memoár jóval később, 2002-ben jelent meg, Red Sky in Mourning: A True Story of Love, Loss and Survival at Sea címen. 

A Sodródás premierje nálunk július 5-én lesz.

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin). A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a hajót romokban, Richardot pedig súlyos állapotban találja. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságára és lelkierejére szüksége van, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret.

Akárhogy is, én rettentőan várom már, nagyon kíváncsi vagyok a sztorira is, és mindkét főszereplő színészt nagyon szeretem. 

Nincsenek megjegyzések