Breaking News

Mi dönthetünk a következő LOL könyv címéről - ráadásul nyerhetünk is belőle!

A LOL Facebook oldalán új kötetről rántották le a leplet: Jenny Jones I'll be Yours című kötete lesz a következő, ami július vége felé jelenik meg.




A magyar címről viszont még nem született döntés, három lehetőség közül választhatunk:

Tiéd leszek - Like
Szabálytalan szerelem - Szívecske
Magánórák szerelemből - Nevetőfej

A szavazók között kisorsolnak egy példány a könyvből illetve 2 szemleívet. 

Bevallom őszintén, én a posztból hiányolom a rövid leírást, ami segítséget jelenthetne, hiszen azért a cím eldöntésében óriási segítség, ha az ember nem csak az eredeti címet ismeri, hanem a tartalmat is.

Úgyhogy, valami ilyesmi:

Azon a napon, hogy Andew Levin megérkezik a Washington Gimibe, Harper O'Malley rögtön tudja, hogy tökéletes első pasi lesz belőle. A suli legújabb geekje abszolút elérhető lehet Harper számára, mégsem olyan egyszerű a helyzet. Be kell illeszkednie az új családjába, jól kell teljesítenie a zenekarban, ráadásul kutyákat is ment a helyi menhelyen - így Harpernek még nem volt lehetősége, hogy tesztelje a randizós képességeit. De még ha távol is áll a tökéletes szerelmi élettől, megvan a tökéletes terve.
Harper tudja, hogy őrült, amiért beleegyezett, hogy korrepetálja Ridley Estest, a gimi focicsapatának sztárját és a helyi ügyeletes szívtiprót - de cserébe megígéri, hogy kiokítja a szerelmi játszmákkal kapcsolatban. De épp amikor úgy látja, dűlőre juthat a sráccal, akibe belezúgott, egy focibotrány alapjaiban rengeti meg a családját, a várost és Ridley egész jövőjét. Harper hirtelen mindent elveszíthet - a családját, a barátait és még a szívét is. Amikor elül a por a botrány után, már semmi sem ugyanaz. Beleértve a lányt is, aki megkérte a focisztárt, hogy okítsa a szerelemről.

A sztorinak egyébként nagyon kecsegtető 4,18-as értékelése van Goodreadsen.

Nincsenek megjegyzések