Breaking News

Nem arattak igazán az MTV Movie & TV Awardson az adaptációk

Szinte mindig akad jó pár adaptáció a filmes-tévés díjak esetében, amik elhoznak egy sor díjat. 




De valahogy ez idén megváltozott. Persze, voltak érintett adaptációk a legtöbb kategóriában, viszont idén két nagy sztori szinte minden mást letolt: a Fekete párduc (oké, oké, adaptáció, de képregény, szóval ezt vegyük külön) és a Stanger Things. 

Míg a korábbi években hozzászokhattunk, ha más nem, a Trónok harca sorra hozta el a tévés díjakat, ez most nincs így. Három jelölést kapott a sorozat, de a Legjobb hős kategóriában Fekete Párduc győzte le Danyt, a Legjobb sorozat a Stanger Things lett, a Legjobb alakítás díját pedig Maise Williams elől "nyúlta le" a Stanger Things sztárja, Millie Bobby Brown.

A legjobb film kategóriájában jelölt volt az AZ (a Párduc nyert itt is), A legjobb tévésorozatnál a Trónok harcán kívül ott volt a mezőnyben a 13 okom volt is, A legjobb filmben nyújtott alakítás kategóriájában a Szólíts a neveden Timothée Chalamet-vel (szintén a Párduc nyert), a Legjobb tévésorozatos alakításban a Trónok harca mellett szintén a 13 okom volt érdekelt, a Legjobb főgonoszban az AZ Pennywise-a (Párduc nyert), a Leghátborzongatóbb alakításban szintén az AZ, de győzött a Stranger Things. Remélem, már látjátok a sémát, aminek a jegyében az este eltelt.

De azért volt olyan kategória, ami megmentette az adaptációk becsületét. A Legjobb csók díját elhozta a Love, Simon párosa (szintén jelölt volt a Ready Playar One), a Legjobb csapat díját pedig az AZ (szintén jelölt volt a Ready Player One). 

A nyertesek teljes listáját itt találjátok.

Nincsenek megjegyzések