Breaking News

Cover Reveal - Itt a legújabb Katie McGarry kötet borítója!

Megint csak lehetőségem van részt venni Katie McGarry új könyvborítójának leleplezésében! Ez még nem a következő magyar megjelenése, hanem világszinten debütál most a borító.




Fülszöveg:


Jesse világ életében arról álmodott, hogy azt a földet műveli majd, ami generációk óta a családja tulajdona. De megátkozták, hogy elveszítsen mindent, amit a legjobban szeret.

Scarlett kétségbeesetten próbál elszökni a "bűbájos" életéből. De könnyebb beszélni arról, hogy maga mögött hagy egy kisvárost, mint meg is tenni.

A történetük régre nyúlik vissza, és hiába az összetört szívek, Jesse meglátja a lehetőséget, hogy együtt dolgozzanak azért, hogy megvalósítsák mindkettejük vágyait. Scarlett pedig képtelen ellenállni az ajánlatnak. Jesse és Scarlett minden egyes éjféli találkozása közelebb sodorja őket ahhoz, hogy felfedjék egymás előtt a titkaikat és a valódi érzéseiket.

>>> Goodreads <<<


A borító:




Megrendelési linkek:


Amazon: https://amzn.to/2K4poUy
Kobo:http://bit.ly/2M7Sn7f
Google Play: http://bit.ly/2M6S24K
B-A-M: http://bit.ly/2M2na5h
Barnes & Noble: http://bit.ly/2tnkyXZ
iBooks: https://apple.co/2K0iAE4

Az írónőről:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKatie McGarry a kemény rock és a fiúbandák korában volt tinédzser, és élete legjobb és legrosszabb részeként emlékszik erre az időszakra. Imádja a zenét, a boldog befejezéseket, a valóságshowkat és titokban a Kentucky Egyetem baseballcsapatának rajongója. Katie a szerzője a  PUSHING THE LIMITS, DARE YOU TO, CRASH INTO YOU, TAKE ME ON, BREAKING THE RULES, és NOWHERE BUT HERE könyveknek és ezenkívül jó pár e-novellának, mint a CROSSING THE LINE és a RED AT NIGHT. Első YA regénye, a PUSHING THE LIMITS döntős volt a 2012-es Goodreads Choice szavazáson YA Fiction kategóriában, jelölt volt az RT Magazine's 2012 Reviewer's Choice Awards versenyében a Young Adult Contemporary Novel kategóriában, kétszeres Rita döntős, és a 2013-as YALSA top tízes listájára is felkerült. A DARE YOU TO szintén döntős volt a Goodreads Choice szavazáson YA Fiction kategóriában és megnyerte az RT Magazine’s Reviewer’s Choice Best Book Award for Young Adult Contemporary fiction díját 2013-ban.

Website ** Twitter ** Facebook ** Goodreads ** Pinterest ** Tumbler ** Instagram

Nincsenek megjegyzések