Breaking News

Tovább gyűrűzik a Shadowhunters botrány - kérdőjelek a premier körül

A Shadowhunters rajongótábora egyáltalán nem nyugodt - ezt kijelenthetjük. Az, hogy egy rajongótábor felbolydul, amikor hőn szeretett sorozatát törlik, nem különösebben meglepő. Viszont a felháborodás mértékét mindig jól mutatja az ilyenkor beinduló kampány és az, hogy meddig bírják szusszal - ebben pedig most igazán jól áll a Shadowhunters. (Valószínűleg egy másik bejegyzésben visszatérek erre bővebben is.)




Viszont olaj volt a lángra a hír, amit tegnap a SpoilerTV közzétett. Ők ugyanis azt írták, hogy a harmadik évad második fele 2019 tavasza helyett idén augusztus 16-ra módosult.

Még májusban írtam róla, a kasza híre előtt, hogy a Netflixen augusztus 15. szerepelt premierdátumként. Amikor kiderült, hogy elkaszálták a sorozatot, plusz két hosszú epizóddal, azt nyilatkozták, hogy a munkálatok miatt jövő tavaszra módosult.

Épp ezért nem értette az amúgy is lázadó hangulató nézősereg, hogy most akko mi is az igazság. Ráadásul jogos félelem volt az is, hogy pluszban berendelt két teljesórás epizódot ennyi idő alatt el sem lehet készíteni úgy, hogy minőségi finálét kapjunk., Hiszen amúgy is nagy kihívásnak ígérkezik, hogy a teljes Mennyei tűz városát be akarják zsúfolni 2 órába, hát még ha figyelembe vesszük, hogy addig a két epizódot meg kell írni, le kell szervezni a forgatást, lehetséges, hogy kellenek majd plusz castingok, és le is kell forgatni... 

A FreeForm hivatalosan nem nyilatkozott, viszont a CarterMatt értesülései szerint egy FreeForm forrás úgy nyilatkozott, hogy még mindig nincs premierdátum.

Persze az sem kizárt, hogy valóban módosítottak a dátumon, de ezt még nem akarják az orrunkra kötni...

Nincsenek megjegyzések