Breaking News

BREAKING: érkezik a Csitt, csitt film!

Korábban már többször szó volt róla, leginkább a nagy angyalos-misztikus romantikus YA láz közepén, hogy film készülhet Becca Fitzpatrick Csitt, csittjéből, de eddig valahogy nem jött össze a dolog, és maga az írónő is megosztotta a szomorú hírt.




Most viszont elképesztő hírek érkeztek tőle!

Július 17-én frissítette a honlapján a filmre vonatkozó részt:

"Négy évvel (és néhány nappal) ezelőtt megosztottam egy frisst, amiben elárultam, hogy nem megyünk tovább a Csitt, csitt filmmel. Tudom, hogy ez a döntés sokatokat elkeserítette, és sokan még mindig őriztétek a film reményét. Srácok, elképesztően türelmesek és támogatóak voltatok az évek során, és most nagy örömmel jelenthetem be, hogy a Csitt, csitt film most már tényleg hamarosan készülni kezd! (A "headed to production" kifejezést választotta az írónő, ami elvileg már egy szinttel az in development felett van. - Deszy) Köszönöm, hogy hittetek Folt és Nora történetében - ez a film nem történhetne meg a támogatásotok és a lelkesedésetek nélkül.
A BCDF pictures a Kalahari Film & Mediával együtt bejelentették, hogy Kellie Cyrus lesz a Csitt, csitt Saga első filmjének rendezője. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan eddig haladt a projekt, és azt hiszem, imádni fogjátok a filmet.
Hamarosan ennél sokkal több információt is megoszthatok, úgyhogy kövessétek figyelemmel az eseményeket. Addig is, ünnepeljünk! Végre valahára megkapjuk a Csitt, csitt filmet!
Becca"

És szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy első filmről beszélt, ezért a) nagy eséllyel csak az első könyv sztoriját dolgozza majd fel a film és b) úgy tűnik, az egész sorozatra terveznek.

Illetve fontos infó a rendező kiléte: Kellie Cyrus korábban dolgozott a Vámpírnaplókon, Az Álmosvölgy legendáján és A sötétség korán rendezőként, más szerepkörben pedig például A narancsvidéken és a Törtetőkön is.

Nincsenek megjegyzések