Breaking News

Megvan, ki írja A marsi szerzőjének legújabb adaptációját!

A marsi óriási sikert aratott, mind könyvben, mind filmben - én is imádtam mind a kettőt, a könyvről itt olvashatjátok a véleményem.Andy Weir következő regénye ezután az Artemis volt, ami magyarul is gyorsan megjelent a Fumax gondozásában, és aminek a filmes jogai ripsz-ropsz elkeltek. 

Most már viszont többet is tudunk róla, kiderült ugyanis, ki jegyzi majd a forgatókönyvet.

Ő pedig nem más, mint Geneva Robertson-Dworet, aki mostanában elég divatos a női főszereplős filmek esetében, ő írta például a Marvel kapitányt és az új Tomb Raidaert is. Ez is azt mutatja tehát, hogy komoly sikerben reménykednek a készítők.

A film rendezőit is ismerjük már: Phil Lord és Chris Miller lesznek majd a film felelősei.

A könyv fülszövege:

Jazz ​Bashara bűnöző.
Vagy valami olyasmi. Az élet ugyanis elég kemény Artemisen, a Hold első és egyetlen városában, hacsak nem vagy gazdag turista vagy excentrikus milliárdos. Némi ártalmatlan, de tiltott áru becsempészése nem eget verő bűn, ugyebár? Főleg, ha különböző adósságokat kell törlesztened, mivel a hordári munkádért kapott fizetés a lakbért is alig fedezi.
A dolgok akkor kezdenek megváltozni, amikor Jazznek páratlan lehetősége adódik a tökéletes bűntény elkövetésére, amely akkora nyereséggel kecsegtet, hogy képtelenség lenne visszautasítani. A lehetetlen végrehajtása azonban még csak a kezdet: ráébred, hogy egyenesen egy összeesküvés kellős közepébe csöppent, amelynek célja nem kevesebb, mint átvenni a hatalmat egész Artemis fölött.
Ha pedig túl akarja élni, bele kell mennie élete legbrutálisabb játszmájába, olyan tétekkel, amelyek már egyáltalán nincsenek az ínyére.
A marsi sikerlista-vezető szerzője, Andy Weir újabb lenyűgöző főszereplőt alkotott, Jazz történetét pedig a rá jellemző humorral és tudományos alapossággal írta meg. Az Artemis filmes jogai már a könyv bejelentésének napján elkeltek, a 20th Century Fox és a New Regency máris dolgozik az adaptáción.

Nincsenek megjegyzések