Breaking News

Frances McDormand lesz Isten az Elveszett próféciák adaptációjában - Itt az első pillantás a sorozatra

Izgalmas hírek érkeztek a Neil Gaiman és Terry Pratchett közös regényéből készülő Elveszett próféciák sorozat háza tájáról.
Egyrészt kiderült, hogy a két Oscart díjat is nyert Frances McDormand alakítja majd Istent a sorozatban, ami azért nem semmi hír.Bár igazából elég lenyűgöző a szereplőgárda, úgyhogy ez már nem is olyan meglepő. Olyan nevekhez csatlakozik, mint David Tennant, Michael Sheen, Mark Gatiss és Jon Hamm.


Van egy másik izgalmas hír is, kaptunk ugyanis egy kulisszák mögötti videókkal és interjúkkal megspékelt videót, ami alapján nagyon érdekesnek ígérkezik a sorozat. Íme:
A könyv fülszövege:

Isten hét nap alatt teremtette a világot.
Az Ördög hét nap alatt elpusztíthatja azt… már ha sikerül neki.
Ismerkedjünk meg Adammel, az Antikrisztussal, akit elcseréltek: az Apokalipszis Négy Motorosával, akik bőszen igyekeznek beteljesíteni az Armageddont, egy démonnal és egy angyallal, akik szívesen megakadályoznák ezt; és Anatéma Apparáttal, bizonyíthatóan boszorkánnyal, akinek kezében ott a kulcs, de még nem tudja ezt, ráadásul üldözőbe vette az újjáalakult Inkvizíció…
Ez lenne tehát az Útikalauz az Armageddonhoz Terry Pratchett, a méltán híres Korongvilág-regények írója, és Neil Gaiman, a több fantasy díjat nyert Sandman képregény-sorozat, és megannyi dark fantasy történet megalkotója tollából.

Nincsenek megjegyzések