Breaking News

Érkezik magyarul az utolsó Pushing the Limits kötet - Abbyvel a főszerepben

A Pushing the Limits sorozatban kicsit furcsa helyet foglal el a Chasing Impossible, ugyanis eredetileg azok tudtak lecsapni rá, akik megvásárolták a Nowhere But Here-t. 




Mindenesetre jó hír, hogy nálunk nem lesz feltétele a beszerzésének, a Könyvmolyképző ugyanis végre elárulta, érkezik a kötet és azt is, mikor. 

Idézem:

szuper hírünk van! A Chassing Impossible már fordítónál van :) Nagyon bízunk benne, hogy időre sikerül befejezni a munkálatokat, hogy még idén megjelenhessen a regény. Igyekszünk vele :)

Szóval, ujjak keresztbe!

A Chasing Impossible egyébként olyan kötet, amiért a rajongók már régóta könyörögtek az írónőnek, ez ugyanis Abby és Logan sztorija. Igen, jól hallottátok, végre Abby is megkapja a maga könyvét!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nagyon várom, ráadásul ezt nem szereztem be még angolul sem, úgyhogy én is magyarul olvasom majd először.

Fülszöveg magyarul:

A 17 éves Abby kemény és független, és csak néhány embert enged be a belső körébe. Mindenki tudja a kis Kentucky városában, hogy drogokkal üzletel, de még a legközelebbi barátai sem tudják, miért. De amikor egy üzlet rosszul sikerül és Abby hirtelen bajba kerül, kénytelen a rosszfiú Loganre támaszkodni - a srácra, akinek nyughatatlan lelke tökéletesen passzol az övéhez.
Logannek megvan az oka, miért akarja távol tartani magától Abbyt. De sosem gondolta volna, hogy pont Abby az a személy, aki képes segíteni neki, hogy szembenézzen a démonokkal, akik elől menekülni próbál.
Abbynek és Logannek együtt kell meghoznia a döntést: hagyják, hogy a mostani körülményeik örökre lehúzzák őket... vagy megharcolnak azért a jövőért, amiről egyikük sem gondolta, hogy lehetséges.

Goodreadsen 4,08-as értékelése van a kötetnek, ami elég biztató. 

1 megjegyzés: