Breaking News

LMBT hírek a Könyvmolyképző Kiadótól

A Könyvmolyképző Kiadótól a héten egy sor megjelenési információt kaptunk, a különböző pöttyös sorozatok kapcsán.




Most olvasói kérdésre elárulták, terveznek-e további LMBT megjelenéseket. A válasz pedig:

Az LMBT könyvek publikálását mi is nagyon fontosnak tartjuk, így mindenképp érkeznek még ilyenek a jövőben. Pontosat viszont még egyelőre nehezen tudunk mondani az egész évre. Az biztosnak tűnik, hogy érkezik Benjamin Alire Sáenz újabb regénye, ami szintén LMBT. Nálunk érkezik Christina Lauren Autoboyography című kötete is, bár még fordításra vár, így nem tudjuk biztosan megmondani, mikor várható. 
Mindenképp hozzuk idén Cassandra Clare Gonosz fortélyok sorozatának utolsó kötetét is, ami egy sor imádnivaló LMBT románcot vonultat fel. 
A Him folytatásával is tervezünk, bár erre még szerződnünk kell, így egyelőre nem tudunk biztosat mondani a megjelenéssel kapcsolatban. :) 
Természetesen könnyen lehet, hogy ezeken kívül lesznek még LMBT kötetek, meglátjuk. :)

Ti milyen LMBT könyveket látnátok még szívesen magyarul?


A kérdéses Sáenz regény, a The Inexplicable Logic of My Life fülszövege:

A végzős év első napja:
Hamarosan minden megváltozik. Egészen eddig Sal mindig biztos volt benne, hol a helye adoptált meleg apja és szerető mexikói-amerikai családjában. De most a saját története kezdi kísérteni őt, és egész életét megváltoztató események kényszerítik őt és legjobb barátját, Samanthát hogy szembenézzenek a sors, a veszteség és a gyász kérdéseivel.
Hirtelen Sal jobbhorgokat osztogat, megkérdőjelez mindent és rájön, hogy már nem tudja, ki is ő igazából - de ha Sal nem az, akinek gondolta, akkor mégis kicsoda?


Az Autoboyography megjelenése új hír, ma külön is megosztottam, itt olvashatjátok a fülszövegét.

1 megjegyzés: