Breaking News

A Könyvmolyképző Kiadónál érkezik az Autoboyography

Christina Lauren Autoboyography című regénye az eddigiek alapján nagyon is kecsegtető: majdnem 12.000 értékelés mellett 4,36-os tetszési indexe van Goodreadsen, 2017-ben Goodreads Choice Awards jelölt volt és LMBT YA kategóriában még díjat is elnyert.




A Könyvmolyképző Kiadó ma Molyon árulta el, hogy náluk érkezik a kötet, igaz, még nem tudjuk pontosan, mikor, mivel fordításra vár.

Mindenesetre addig is érkezzen a fülszövege magyarul:

Három évvel ezelőtt Tanner Scott családja Kaliforniából Utah-ba költözött, ami miatt a felvállaltan biszexuális tininek újra el kell bújnia. Már csak egy féléve van hátra a gimiből, és már csak ennyi választja el a másik állambéli főiskola szabadságától, Tanner pedig azt tervezi, gond nélkül csinálja végig hátralévő óráit Utah-ban. 
De amikor a legjobb barátja, Autumn kihívja, hogy vegye fel a Provo Gimi nagynevű szemináriumát - ahol a kiemelkedő diákok szorgalmasan megírják egy könyv vázlatát. Tanner minden megérzése ellenére sem bír ellenállni a kihívásnak, már csak azért sem, hogy bebizonyítja Autumn-nek, mekkora marhaság az egész. Négy hónap alatt megírni egy könyvet nem nagy dolog. Négy hónap maga az örökkévalóság. 
Aztán kiderül, Tannernek csak részben van igaza: négy hónap hosszú idő. Végül is, csak egy másodpercbe telik, hogy felfigyeljen Sebastian testvérre, a mormon csodatehetségre, aki az előző évben el is adta a szeminárium keretében írt regényét, most pedig az osztályt mentorálja. És alig egy hónapba telik, hogy Tanner fülig beleszeressen.

Nincsenek megjegyzések