Daenerys és Sansa végre találkoznak az HBO új teaserében, 8. évados bevágásokkal!

A tegnapi Golden Globe-ra készült bizony az HBO:  leleplezték az első felvételeket a Trónok harcából!Persze a videó nem kifejezetten Trónok harca előzetes még, hanem a csatorna promóciója, ebben kapott helyet a nyúlfarknyi részlet - ami ettől függetlenül aranyat ér, hiszen ráadásul egy olyan jelenetet választottak, amit azt hiszem, sokan várunk.

Ez az első közös jelenet Dany és Sansa sorozatos történetében!

Íme:Persze most már azért van más csemegénk is a 8. évadhoz: az első teaser, az első hivatalos kép és egy Sansa-Jon találkozó.

Amúgy nem ez az egyetlen csemege az adaptációk szerelmeseinek, a Big Little Lies sorozatba is elég keményen beletenyereltek, az első részletet láthatjuk ugyanis Meryl Streppel!
Daenerys és Sansa végre találkoznak az HBO új teaserében, 8. évados bevágásokkal! Daenerys és Sansa végre találkoznak az HBO új teaserében, 8. évados bevágásokkal! Reviewed by Deszy on 1/07/2019 Rating: 5

1 megjegyzés:

  1. Vajon itt Jon és Dany már tudják, hogy Dany terhes? Mármint... ahogy az előző évad végetért, KIZÁRT, hogy ne legyen baba a dologból. Hajózgatással elvileg nem két pillanat felérni Fehérrévbe és Deres még onnan is odébb van.

    VálaszTörlés

.

Üzemeltető: Blogger.