Breaking News

A Netflixen lesz tévésorozat az Árnyék és csontból és a Hat varjúból!

Elképesztő hír robbant be éjszaka!

A Netflix berendelt egy 8 részes sorozatot a Grisa univerzumból, méghozzá rögtön két kötetből! A történet ugyanis az Árnyék és csont és a Hat varjú karaktereit mozgatja majd - igen, mindkettőét!
És nem csak ezért van okunk a bizakodásra: a Madarak a dobozban forgatókönyvírója, Eric Heisserer jegyzi majd ezt a forgatókönyvet is, az executive producer pedig a Stranger Things sorozatból érkezik, Shawn Levy!

Ugye hogy van okunk a bizakodásra? 

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mikor nézhetjük majd a szériát, de ha a Netflixből indulunk ki, nagy eséllyel túl sokat nem kell majd várni rájuk.

Nem ez az egyetlen jó hír a Grisa világ rajongói számára: a Könyvmolyképző ugyanis épp a napokban árulta el, hogy mindkét széria folytatására szerződött, és igyekeznek, hogy akár idén megjelenhessen mindkettő.

Az Árnyék és csont fülszövege:

Alina ​Starkova sosem várt túl sokat az élettől. A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már rá sem számíthatott. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek. Amikor támadás éri a katonai konvojukat, mindannyiuk élete veszélybe kerül. Ám Alina ekkor olyan titokzatos erőnek adja tanújelét, amiről mindaddig még ő sem tudott. A csodálatos megmenekülés kiszakítja a hétköznapok világából.. . Meg sem áll a fővárosig, az uralkodó udvaráig, ahol az árva lány is a Grisa testvériség tagja lesz. Vezetőjük, a titokzatos Kom úr úgy véli, Alina az, akire oly régóta vár Ravka sokat szenvedett népe. A legfőbb varázsló szerint az Alinában rejtőző erő képes lesz elpusztítani az Árnyzónát. A cári udvar fényűző forgatagában sokan Kom úr új kegyeltjének tartják a lányt, aki csak nehezen tud beilleszkedni Mal nélkül. Miközben hazája egyre nagyobb veszélybe kerül, feltárul előtte egy hajmeresztő összeesküvés. Dönteni kell. Szembeszáll a birodalom leghatalmasabb nagyuraival? Egyedül a múltja mentheti meg… hogy Alina megmenthesse a jövőt.

A Hat varjú fülszövege:

Ketterdam: nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden megkapható, és ezt senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást…
Egy bosszúszomjas elítélt.
Egy szerencsejáték-függő mesterlövész.
Egy különleges múltú szökevény.
Egy Kísértet néven ismert kém.
Egy varázserejét a nyomornegyedben kamatoztató szívtörő.
Egy tolvaj, aki a leglehetetlenebb helyzetekből is kiszabadul.
Hat veszélyes törvényenkívüli és egy lehetetlen vállalkozás. Kaz csapata az egyetlen, ami megmentheti a világot a pusztulástól – ha előbb ki nem nyírják egymást.

Nincsenek megjegyzések