Breaking News

Örülhetnek a Kristály Pöttyös és a Rázós sorozatok rajongói

A Könyvmolyképző Kiadó olvasói kérésre elárulta, jó sok Kristály Pöttyös és Rázós kötet várható még az idén.

Igaz, csak egy címet kaptunk, de a két válasz így is nagyon kecsegtető.




Rázós kötetek kapcsán:

Elég sok Rázós könyvet tervezünk megjelentetni idén, az sem kizárt, hogy tíz fölötti szám lesz a vége, bár ehhez minden csillagzatnak mellettünk kell állnia :) De még korai lenne megmondani. 
Legkorábban február végén várható Rázós kötet, de legkésőbb Könyvfesztiválra nagy eséllyel érkezni fog. :) Azt még meglátjuk, hogy mivel készülünk el, egyelőre az All the Ugly and Wonderful Things tűnik a legesélyesebbnek az első idei Rázós megjelenés címre. :)


Kristály Pöttyösök kapcsán:

Viszont szért szuper hírünk is van: a Kristály Pöttyös sorozatba is sok könyv várható az idén, több, mint 30 Kristály Pöttyös könyvön dolgozunk valamilyen formában, így semmiképp nem hanyagoljuk a kategóriát. :) 
A körülbelüli terveink alapján reményeink szerint már februárban várható új Kristály Pöttyös, az sem kizárt, hogy akár több is. Még egyeztetünk kell majd a nyomdákkal, hogy mit hogyan tudnak vállalni. :) Szurkoljatok, hogy minden jól alakuljon. :)
Természetesen ezek még az előkészítés különböző fázisaiban vannak, így nagy eséllyel nem jelenik meg mind idén. :) De igen, készülünk Kristályokkal. :)

Nincsenek megjegyzések