Breaking News

Megvan a Teknősök végtelen sora film forgatókönyvírója és rendezője!

Korábban már megírtam, hogy John Green legújabb regényéből, a Teknősök végtelen sorából is film készül, de most újabb szintre lépett a projekt.

Most már ugyanis forgatókönyvírója és rendezője is van a filmnek!
A forgatókönyvet a This Is Us című, masszívan sikeres sorozat executive producerei és írói, Elizabeth Berger és Isaac Aptaker jegyzik majd. Egyébként a Love, Simon forgatókönyvét is ők írták, úgyhogy minden okunk megvan a bizakodásra.

A rendező személye annál meglepőbb: a Fox 2000 a színésznő, író, producer, rendező Hannah Marksot választotta rendezőnek. Ez azért is meglepő, mert ez lesz a debütálása egész estés filmes rendezőként. Kíváncsi vagyok.

A könyv fülszövege:

A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez.
Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré.
John Green, az Alaszka nyomában, a Katherine a köbön, a Csillagainkban a hiba, és Papírvárosok díjnyertes szerzőjének várva várt új könyve kíméletlen őszinteséggel meséli el Aza történetét.
A Teknősök végtelen sora ragyogó regény szerelemről, akaraterőről és egy élethosszig tartó barátságról.

Nincsenek megjegyzések