Breaking News

Új regénnyel jelentkezik A szürke ötven árnyalata írónője!

E. L. James, A szürke ötven árnyalata könyvek szerzője ma robbantotta a bombát: idén áprilisban érkezik az újabb regnye.

Az új regény a The Mister címet viseli, és egészen pontosan április 16-án jelenik majd meg a Vintage Books gondozásában.




A The Mister kortárs romantikus történet, ami Londonban, Cornwallban és Kelet-Európában játszódik, a főszereplői egy fiatal, kiváltságos arisztokrata angol, Maxim Trevelyan és a rejtélyes, tehetséges és gyönyörű Alessia Demachi, aki nem is olyan régen érkezett Londonba, és akinek igen veszélyes és baljós a múltja.

- Hihetetlenül örülök, hogy végre megoszthatom ezt a szenvedélyes új románcot a világgal. Ez egy igazi huszonegyedik századi Hamupipőke történet. Maxim és Alessia izgalmas utazásra invitáltak, és remélem, az olvasókat is annyira magával ragadja ez az izgalmas és érzelmes mese, mint amennyire engem, miközben írtam és hogy ők is beleszeretnek majd - nyilatkozta E. L. James.

E. L. James elképesztően jó történetmesélő, aki az olvasókat mindig kiszakítja a valóságból és a szereplői intim világába vezeti be őket. Az olvasók meg fognak lepődni és imádni fogják, amit James tartogat nekik - nyilatkozta a kiadó képviselője.

A leírás alapján megint számíthatunk BDSM jellegű elemekre is a történettől.

Nincsenek megjegyzések