Breaking News

A képernyőkre és a polcokra is érkezik az Orgyilkos osztály - Előzetes és beleolvasó

Képregényekről ritkábban írok az oldalon, de ez nem jelenti azt, hogy időnként nem fér bele egy-egy. 

Ezúttal egy elég ütős kombó érkezik, az HBO és a Fumax jóvoltából könyvben és tévésorozatban is.Üdv a bolygó legbrutálisabb középiskolájában, ahová a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét! A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.

A héten folytatódik a Russo testvérek (Bosszúállók: Végtelen háború) képregény sorozata, a dögös zenékkel (Depeche Mode, The Cure, Killing Joke és még sokan mások), pörgős akciókkal és őrült laza karakterekkel teli ORGYILKOS OSZTÁLY! Az epizódok csütörtökönként magyar felirattal érkeznek az HBO GO-ra, a szinkronos premier február 19-én lesz az HBO-n.

A nagysikerű kultképregény nálunk február 10-én jelenik meg a Fumax Kiadó gondozásában, amely már előrendelhető a kiadó oldalán is. A kötet védőborítós, keménytáblás formátumban, 160 oldalon jelenik meg.A könyv fülszövege:

1987-et ​írunk. Marcus Lopez gyűlöli az iskolát. Képtelen odafigyelni az órákon. A jegyei rosszak, bunkó osztálytársai rendszeresen zaklatják a barátait. Csakhogy ezek a bunkók Sztálin legjobb bérgyilkosának leszármazottai, a tanárok egy ősi orgyilkosliga tagjai, a tantárgy, amelyből bukásra áll, a „feldarabolás alapjai” nevet viseli, szíve választottja áldozatainak száma pedig már kétszámjegyűre rúg.
Üdv a bolygó legbrutálisabb középiskolájában, ahová a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét! A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.
Csatlakozz a zajos sikernek örvendő csapathoz – napjaink egyik legkeresettebb írója, RICK REMENDER (Avengers, Captain America, Tokyo Ghost) és WES CRAIG (Batman) az 1980-as évekbe repít, egyenesen a világ legsérültebb és legveszedelmesebb kamaszai közé!
Az utóbbi évek egyik legsikeresebb szerzői képregénysorozata már a képernyőkön!
A kötet a Deadly Class sorozat 1-6. számát tartalmazza


Előzetes:
A sorozathoz egy menő mobil Facebook applikáció is készült. a Facebook kamera funkcióját bekapcsolva a mobilodon a „Deadly Class” filtert kiválasztva lehet válogatni a főbb karakterek (Marcus, Maria, Billy, Saya, Willie, Master Lin) közül.A kiadónak és az HBO-nak köszönhetően megoszthatok egy is beleolvasót is a könyvből, amit a képre kattintva nézhettek, olvashattok a Deszy könyvajánlója csoportban.


Nincsenek megjegyzések