Breaking News

Új teaser videót kaptunk a Trónok harcához!

A 2019-es évbe lépve kijelenthetjük: lassan felkészülhetünk a Trónok harca áradatra, ami az áprilisi premierrel már be is indult, és csak egyre durvább lesz a finálé közeledtével.

Az HBO-nak persze nincs szüksége óriási reklámhadjáratra, hiszen így is mindenki tűkön ülve várja a folytatást - de persze nem ússzák meg némi beharangozás nélkül.




Viszont már megengedhetik maguknak, hogy ne csak a klasszikus trailerekben gondolkozzanak: nem is olyan régen kaptunk egy külön leforgatott, nem a részek jeleneteiből összevágott videót, most pedig egy újabb teaser érkezett, ami más irányból közelíti meg a nagy lezárást.

Ebben a videóban gyakorlatilag összefoglalják, kik azok, akik még talpon vannak a küzdelemben és nagy vonalakban azt is, hogy milyen titkok válnak még leleplezésre: igen, igen, természetesen ott van a nagy titok Jonról. 

Mindezt egy elképesztően kreatív anyaggal - a show történelmet írt, és az is nyilvánvaló, hogy a történetben is éppen történelmet írnak, nagy harcosok, nagy csatákat vívnak meg éppen, amelyek bevonulnak majd a világ történelemkönyveibe. A videóban pedig pontosan ez történik: készül a "faliszőnyeg", ami elmeséli mindezt. Ráadásul ez a szövős hasonlat kifejezetten erős - hiszen a Trónok harca esetében sok szálon fut a sztori, amik végre mind összeérnek majd az utolsó évadban. 

A videót pedig maguk a szereplők narrálják, az eddigi évadokból összeszedett mondatokból.

Az animált teaser egyébként a  Mirari + Co munkája.


Nincsenek megjegyzések