Breaking News

A Maximnál érkezik a Five Feet Apart!

Korábban már többször írtam a Five Feet Apart - az első előzetest itt, a másodikat pedig itt nézhetitek meg -, ám arról egészen mostanáig nem volt információnk, hogy a csodaszép borítós könyvet magyarul kiadja-e valaki.

A Könyvmolyképző olvasói kérdésre elárulta, hogy szemeztek a könyvvel, de egy másik kiadó gyorsabb volt - aztán jött a Maxim kommentje, hogy ők voltak azok a bizonyos gyorsabb kiadó, így náluk érkezik magyarul a kötet.
Ráadásul nagyon sokat sem kell várnunk: azt írták Molyon, hogy idén tavasszal várható a megjelenés, így nagy eséllyel Könyvfesztiváli vásárlással lehet számolni. 

Fülszöveg magyarul (ez még nem a hivatalos)

Megindító történet, ami tökéletes választás John Green Csillagainkban a hiba könyve rajongóinak - két tini beleszeret egymásba, de van egy icipici probléma: nem mehetnek másfél méternél közelebb egymáshoz, mert akkor kockáztatják az életüket.
Szerethetsz valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?
Stella Grant mindig is szerette kontroll alatt tartani a dolgokat - még ha a tüdejét, ami miatt ki-be járt a kórházból, nem is irányíthatta. Most pedig amit a legfontosabb irányítani: sosem érhet hozzá senkihez, mert elkaphat valamilyen fertőzést, ami kockára tenné a tüdőtranszplantáció lehetőségét. Két méter távolság mindenkitől. Nincs kivétel.
Az egyetlen, amit Will Newman irányítani akar, hogy kikerüljön a kórházból. Rohadtul nem érdekli a kezelése meg a flancos kísérleti gyógyszerek, amiket tesztelnének rajta. Hamarosan tizennyolc lesz, akkor pedig kihúzhatja a dugót és elindulhat, hogy mást is lásson a világból, ne csak kórházakat.
Will pont az, akitől Stellának távol kellene tartania magát. Ha csak rá is lehet a lányra, elveszítheti a helyét a transzplantációs listán. És bármelyikük meghalhat. Az egyetlen mód, hogy életben maradjanak, ha tartják a távolságot. De hirtelen az a két méter nem a biztonságnak tűnik - hanem büntetésnek.
Mi van, ha csak egy kicsit is visszalophatnak abból, amit a beteg tüdejük elvett tőlük? Másfél méter akkor is olyan veszélyes lenne, ha cserébe a szívük nem törne össze?

Nincsenek megjegyzések