Breaking News

Michelle Obama könyve letaszította a rekorder A szürke ötven árnyalatát

Tavaly egyszer írtam már Michelle Obama, az előző First Lady könyvének hatalmas sikeréről, azóta pedig újabb csúcsogat döntöget a könyv.




Ahogy a fülszöveg írja, az Így lettem: "Mélyről jövő vallomásokban és magukkal ragadó történetekben bővelkedő önéletrajzi könyvében Michelle Obama bepillantást enged élete kulcsfontosságú pillanataiba – a Chicago déli részén töltött gyerekkorától vezetői pozícióba kerüléséig. Beszámol többek között arról is, hogyan sikerült egyensúlyt teremtenie karrierje és az anyaszerep között, és hogy milyen volt az élete a Fehér Házban. Kíméletlen őszinteséggel és szellemes éleslátással ír az élet minden területén megélt győzelmeiről és kudarcairól, egész történetét elénk tárja – saját szavaival és saját szemszögéből. A Becoming lapjain szeretetteljes, bölcs, de kendőzetlen szókimondásának köszönhetően egy mélyen érző, kiváló teljesítményeivel a várakozásokat folyton felülmúló nő története bontakozik ki előttünk, aki épp ezért másokat is arra ösztönöz majd, hogy azzá váljanak, akivé szeretnének."

Így természetesen sokakat érdekel, hiszen Obamáék még most is elég népszerűek.

És most a kötet még A szürke ötven árnyalata rekordját is megdöntötte egy tekintetben. Az Amazonon bestseller listáján immáron 47 hete állt folyamatosan az első helyen - ezzel döntötte meg a Szürke rekordját. És összességében most már csak hét másik olyan könyv van, ami ennyi ideig a bestseller listán tudott maradni.

Nincsenek megjegyzések