Breaking News

Bemutatkoznak a Frozen - Jégvarázs 2. új szereplői

A Frozen második részének friss előzetesében egy sor új szereplőt láthatunk, akikről kaptunk egy-egy rövid leírást is, hogy tudjuk, nagyjából kik ők ebben a nagy egészben.




AGNARR KIRÁLY –  Runeard király fiaként Agnarr Iduna királynét vette feleségül. Ő Anna és Elsa édesapja. Imádja a családját és bármit megtenne a lányai biztonsága és jóléte érdekében. A hangja Alfred Molina.

YELANA – A nomád Northuldra kimondatlan vezére. Anyatigrisként védelmezi a családját és a közösségét, de mindig megenyhül, amikor látja, hogy valaki megértéssel fordul a természetes iránt. A hangja Martha Plimpton.



HONEYMAREN – Northuldra közösségének egyik tagja, Honeymaren igazi szabadlélek, és semmit sem akar jobban, mint békét hozni az Elvarázsolt erdőbe. Okos és bátor, tisztelettel fordul a természet varázslata felé. A hangja Rachel Matthews.

RYDER – Buzgó és vidám, ő Honeymaren testvére, aki tiszta optimizmussal áll az élethez. Ryder szerelme a rénszarvasok iránt valószínűleg csak Kristofféval vetekedhet - de Kristoffal ellentétben Ryder sosem merészkedett az Elvarázsolt erdőn túl. Vágyódik rá, hogy bejárhassa a világot és megismerje, mi van a mágikus köd túloldalán. A hangja Jason Ritter.

BRUNI - Kíváncsi és aranyos, ez a cuki kis szalamandra az Elvarázsolt erdő lakója. Habár elsőre kicsit félős, Brunit nagyon vonzza Elsa jeges varázslata és imádja a hűs hópelyheket, amiket teremt.


Ha esetleg még nem láttátok, KATT AZ ELŐZETESÉRT!

Nincsenek megjegyzések