Breaking News

Próbáltad már a Google Jóbarátok trükkjeit?

Kicsit kilóg majd a téma a könyves blogon, de azt hiszem, a Jóbarátok 25. születésnapján ez belefér. Meg amúgy is: íródott a sorozatról egy rakat könyv, szóval belefér, ugye?




A Jóbarátok születésnapjáról nem csak a rajongók, de sok nagy cég sem feledkezett meg. Az egyik ezek közül a Google, akiket amúgy is ismerhetünk a kreatív köszöntésekről - gondoljunk csak a folyamatosan cserélődő Google Doodles grafikákra vagy akár a múltkori Óz szülinapos animációra.

Ez utóbbihoz hasonló akcióval készültek a Jóbarátok premierjének évfordulójára is, viszont nem egy, hanem rögtön hat különlegességet rejtettek el. 

A számból már minden bizonnyal megtippelhettétek, hogy az egyes szereplők mind kaptak egy meglepetést.

Hogy ezt felfedjétek, nincs is más dolgotok, mint beírni a Jóbarátok főszereplőinek nevét a Google keresőjébe, majd a jobb oldalon megjelenő kis ikonra kattintani az adatlapon. 

Még mielőtt poénokat lőnék le, egy hasznos tanács: Ross Gellernél legalább háromszor kattintsatok. Én szóltam! 

Tehát amiket be kell írni:

  • Ross Geller
  • Rachel Green
  • Joey Tribbiani
  • Phoebe Buffay
  • Chandler Bing
  • Monica Geller


Az én két személyes kedvencem Phoebe és Monica animációja. 

És van még egy meglepi!

Írjátok be a keresőbe a "friends glossary" kifejezést, és egy olyan szót vagy kifejezést kaptok, aminek van valamilyen kapcsolata a sorozattal - és ezt jó sokszor ismételgethetitek, mindig újabb jön majd. (Nekem a triffle volt az első. Azt hiszem, az a bizonyos jelenet mindenkinek maradandó.)

Nincsenek megjegyzések