Breaking News

Jennifer Morrison rendezi a Lehull a lepel adaptációjának pilotját!

Arról már írtam, hogy dolgoznak a Lehull a lepel sorozaton, de most újabb kecsegtető részletet tudtunk meg!

Kiderült ugyanis, hogy a korábban már emlegetett pilotot - ami alapján majd eldöntik, berendelik-e a sorozatot - a Once Upon a Time-ból és a Doctor House-ból már ismerős Jennifer Morrison rendezi majd!
Azt már tudtuk, hogy az NBC Universal már berendelte a sztori potencionális sorozat pilotját, az Erica Saleh által írt forgatókönyv alapján. Ha berendelik a sorozatot, akkor az az NBC egyelőre név nélküli streaming szolgáltatójánál jön majd, ami 2020 áprilisában indul majd. A könyv fülszövege:

Ebben ​a magával ragadó, lerakhatatlan történetben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki élve onnan. Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?

Nincsenek megjegyzések