Breaking News

Leigh Bardugo is dedikál Budapesten?!

Éppen ma osztottam meg, hogy Colleen Hoover kitette a budapesti dedikálása időpontját, de most a legszuperebb hír érkezett Leigh Bardugo hírlevelében is. 




Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a jó hírleveleket én szeretem végigböngészni (ebbe a kategóriába nálam jelenleg három szerző esik bele: Cassandra Clare, Sarah J. Maas és Leigh Bardugo), de arra nem is számítottam, hogy ilyen szuper hírt találhatok.

A hírlevélben Leigh megosztotta az amerikai és a brit turnéja részleteit, plusz elárulta, hogy milyen más európai helyszínekre érkezik még. És kapaszkodjatok - nagyon úgy néz ki, budapesti dedikálása is lehet!

Ahogy írja: novemberben Párizsba, Madridba és Barcelonába látogatok - részletek és dátumok hamarosan. És mivel Budapestre látogatok az Árnyék és csont forgatására, próbálok összehozni egy találkozót ott is. Nem lehetnék izgatottabb. 

Illetve egy hasznos infó a jövőre nézve: Leigh két dolgot dedikál, ami lehet két könyv, de akár valamilyen ajándéktárgy vagy bármi más - de maximum kettő. Ez minden bizonnyal akkor nálunk is így lesz.

Hát nem izgalmas?

Nincsenek megjegyzések