Breaking News

Állva vastapsoltak a búcsúzó Trónok harcának az Emmy-díjátadón

Nem sokszor búcsúzik olyan nagy kaliberű sorozat, mint a Trónok harca - márpedig most búcsút kell intenünk neki. (Még ha tudjuk is, hogy a világ visszatér még spin-offok formájában.)

A tegnapi pedig nagy este volt a show életében, valószínűleg az egyik legutolsó, ha nem az utolsó ilyen.




Most utoljára ültek úgy az Emmy díjátadón úgy, hogy egy sor kategóriában szurkolhattak a Trónok harcának. 

A jelöltek között volt ugyanis Alfie Allen, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau és Maisie Williams is, illetve magát a sorozatot is jelölték a legjobb dráma kategóriában.



A film végül elhozta a Legjobb drámai sorozat díját, és Peter Dinklage is nyert a Legjobb mellékszereplő drámai sorozatban kategóriában - ezzel pedig rekordot döntött, ugyanis ez már a 4. Emmyje! (Bár jegyzem meg, némileg furcsának vélem, hogy még mindig mellékszereplő kategóriában indították Tyriont. Azzal együtt, hogy értem, miért tették.)

A szereplőgárda és a készítők együtt ünnepelték a díjat a színpadon. Sajnos csak rossz minőségű videót találtam róla egyelőre, de íme:





Ez pedig a díjátadó utáni interjús kör:





Bevallom, annak nagyon örülök, hogy egy ilyen magas elismerést elhozhatott egy fantasysorozat - ezzel együtt kicsit sajnálom, hogy pont az utolsó évad, ami nem a legjobb évaduk volt. Bár persze valószínűleg ezt nem az utolsó évad, hanem a sorozat egész eddigi élete hozta el nekik.


Ez pedig Peter Dinklage győzelme:






Nincsenek megjegyzések