Breaking News

Újabb YA fantasy regényből készül adaptáció - a CW-n lesz belőle tévésorozat!

Újabb YA fantasyből készül adaptáció!

A CW bejelentette ugyanis, hogy tévésorozatot készítenek Victoria Schwab Az Archívum című regényéből.




A könyv fülszövege:

Minden testnek van egy története, egy képsorozat, amelyet csak a Könyvtárosok olvashatnak. A halottak a Történetek, nyugvóhelyük pedig az Archívum. Papi először négy éve hozta el ide Mackenzie Bishopot, amikor a lány még csak egy rémült, de elszánt tizenkét éves volt. Most azonban Papi halott, helyét pedig Mac vette át: könyörtelen Őrzővé lett, akinek feladata megakadályozni a gyakran erőszakos Történetek felébredését és menekülését. A holtakat nem zavarhatják az Archívumban, valaki azonban mégis szándékosan megmásítja a Történeteket és fontos fejezeteket töröl ki. Hacsak Mac össze nem rakja a megmaradt darabokat, még maga az Archívum is darabokra hullhat.

A sorozatért a Jane the Virgin, azaz a Szeplőteten Jane mögött álló csapat lesz a felelős, az író Liz Scudlo, a kreátor pedig Jennie Snyder Urman lesz.



Az is kiderült, hogy nem 100%-osan a könyv történetét dolgozzák majd fel, hanem inkább a világot használják - persze feltűnnek majd azért az ismerős szereplők is.

Ahogy az írónő írta: "Egy NAGYSZERŰ dolog a projekttel kapcsolatban: ha elolvassátok, miről szól majd, észrevehetitek, hogy nem West és Mackenzie-t követi majd. Kétségkívül cameóznak majd, de a könyvtár lesz a középpontban, és egy új készlet Őrzőt kapunk."

Ahogy az a bizonyos leírásban áll:

A sorozatban egy szellemirtókból álló család legidősebb gyermeke, Bex lesz a főszereplő. Ő egész életben arra a napra készült, amikor is magára öltheti a "kiválasztottnak" járó köpenyt. De amikor az apja meghal és a családi hatalom végül a nővére kezébe kerül, a testvéreknek rá kell jönniük, hogyan tudnak együtt dolgozni és megmenteni a világot.

Nincsenek megjegyzések