Breaking News

A John Wick írója írja az Egy sötétebb mágia adaptációját!

Adaptációk terén nem lehet okunk a panaszra, nem nagyon van olyan hét - de talán még nap sem -, hogy ne érkezne valamilyen jó hír egy adaptáció kapcsán.

Most az Egy sötétebb mágia adaptációja kapcsán érkezett friss hír: a szerző bejelentette, hogy a Sony lesz a film producere, a forgatókönyvet pedig a John Wicket is jegyző Derek Kolstad írja majd.




Ez ezért elég kecsegtetően hangzik, nem?

A fülszöveg:

A mágikus apokalipszis után több részre hasad az univerzum. Kell herceg egy különös utazó, egy antari, aki képes eljutni az egymástól elzárt világokba: Szürke, Vörös és Fehér Londonba. Ezek a városok akkor sem különbözhetnének jobban, ha más-más földrészen lennének, de igazából nem földrajzi távolság van köztük, hanem dimenzióbeli.
A trilógia első kötetében Kell herceg Vörös London vidám színekkel teli utcáit gyakran elhagyja Szürke London bűnözés fertőzte sikátoraiért és Fehér London hideg sivárságáért. Mágikus képességét sokan irigylik, miközben üzeneteket szállít a világok között. Egyik útja során veszélyes kalandba bonyolódik, és egy sötét mágia fenyegetésével kell megküzdenie. A pusztító erő abból a Fekete Londonból származik, melyet védekezésképp elzártak a mindörökre az emberi létezés terei elől. Kell nem menekülhet a gonosz hatalmától, de szerencsére társa akad a küzdelemben: a Szürke Londonból származó fiatal tolvaj lány, Lina.

Nincsenek megjegyzések