Breaking News

Parádés szereposztással készül film Jojo Moyes újabb regényéből

Jojo Moyes Mielőtt megismertelek című regényéből Emilia Clarke és Sam Claflin főszereplésével készült film 2016-ban, ami elég nagy sikert is aratott. 

Most pedig újabb Jojo Moyes könyvből készül adaptáció, megint nem is akármilyen főszereplő gárdával. 
Az utolsó szerelmes levél filmben a főszereplő az Oscar jelölt Felicity Jones és a már több adaptációból is ismerős Shailene Woodley lesznek. Hozzájuk csatlakozik Joe Alwyn, akit A kedvenc és a Két királynő filmből már ismerhetünk.

A rendező szintén egy nagyon tehetséges nő lesz, az Euphorián is dolgozó Augustine Frizzell, mellette pedig Jones és Woodley executive producerek is lesznek.

A filmet jövő hétfőn kezdik forgatni Mallorcán, mielőtt visszatérnek az Egyesült Királyságba.

Bemutató időpontunk egyelőre nincs.

A könyv fülszövege:

Ellie ​századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. A szerkesztőség archívumában – megírható téma után kutatva – véletlenül rábukkan egy levélre, melyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.
Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes – olykor erotikus – képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb szerelmes levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon egymásra találtak-e végül?

Nincsenek megjegyzések