Breaking News

Hivatalos: Leigh Bardugo Magyarországon dedikál

A múltkor már írtam róla, hogy Leigh Bardugo friss hírleveléből kiderült: jelenleg is dolgoznak rajta, hogy az Árnyék és csont forgatása miatt amúgy is Magyarországra érkező írónő dedikálhasson nálunk is. 



Most pedig a Könyvmolyképzőtől megérkezett a hivatalos esemény és ezzel együtt a megerősítés: nálunk is dedikál Leigh Bardugo!

Sajnos úgy tapasztalom, az Árnyék és csont széria nálunk nem olyan népszerű, mint Amerikában és mint azt megérdemelné, de remélem, dob egy kicsit ezen az írónő országba érkezése és a nálunk forgatott Netflix sorozat is.

A részletek a dedikálás kapcsán:



Az imádnivaló Leigh Bardugo Budapestre érkezik!

A New York Times bestseller írónő látogatásának az apropója, hogy Budapesten forgatja a Netflix a Grisa könyvekből készülő Shadow and Bone sorozatot, aminek Bardugo az egyik executive producere.

Az írónő nagy örömünkre a magyar olvasókra is időt szakít 🙂 Könyvbemutatóval és dedikálással készülünk, amire szeretettel várunk titeket!

Íme az alábbi program tervezet, ami még nem végleges:
14:30 - 15:30 - könyvbemutató (tolmácsot természetesen biztosítunk)
16:00 - 19:00 - dedikálás

Hogy hol és mikor találkozhatsz az írónővel?
2019. november 18-án, az Alexandra Pódumon

A várható nagy érdeklődés miatt az írónő egyszerre csak 2 könyvet tud dedikálni, a szelfizés sem megengedett, de a helyszínen profi fotós készít rólatok közös képet, amit a Vörös Pöttyös Facebook oldalon találsz majd meg!

Gyere el Te is, ne hagyd ki a nagy találkozást!


Nincsenek megjegyzések