Breaking News

Az Agavénél érkezik Erin Morgenstern új regénye, amiben központi szerepet játszik egy könyvtár

Erin Morgenstern nevét már a hazai olvasók is ismerhetik, Az éjszakai cirkusz a Libri gondozásában jelent meg annak idején.

Azóta elég nagy volt a csend körülötte, most novemberben viszont érkezik angolul a legújabb regénye, a The Starless Sea. És már tudjuk, hogy nálunk is érkezik a könyv, méghozzá meglepő módon az Agave gondozásában.




Az előzetes értékelések alapján jó kis könyv lesz, 800-nál is több értékelés mellett 4,34-es. 

Azt viszont fontos megjegyezni: ez már nem ifjúsági történet, hanem felnőtt fantasy kötet. 

Az Agave így jelentette be a hírt:

Egy újabb nagy bejelentéssel jelentkezünk, mi szereztük meg Erin Morgenstern új könyvének a kiadási jogait. Az éjszakai cirkusz c. nemzetközi bestseller szerzője nyolc év kihagyást követően tér vissza: a The Starless Sea egy gyönyörűen megírt, napjainkban játszódó felnőtt fantasy a történetek erejéről, egy különleges könyvtárról és egy fiúról, aki hirtelen egy másik világban találja magát. Neil Gaiman- és Lev Grossman-rajongók előnyben!
Erin Morgenstern 2011-ben debütált Az éjszakai cirkusszal, ami világszerte nagy szenzáció lett, a mai napig több mint három millió példányban fogyott, és harminchét országba adták el a jogait. A The Starless Sea Amerikában idén novemberben jelenik meg, és hasonlóan ambíciózus mű, már húsz országban lelt eddig kiadóra.
Mi igyekszünk jövő tavasszal hozni.
Suzanne Collins és Susanna Clarke után így egy újabb komoly fantasy megjelenéssel bővül a jövő évünk, igazán erős 2020-nak nézünk elébe.

Nincsenek megjegyzések