Breaking News

Kecsegtető ifjúsági képregény érkezik a Cicerónál

A Nimona egy olyan könyv, amivel már jó ideje szemezek angolul, de valahogy az olvasásig még nem jutottam el. 

Most viszont úgy érzem, nem is baj, mert a Ciceró elhozza nekünk magyarul is.Ami fontos: nem regényről, hanem képregényről van szó, mindenki legyen ennek tudatában, mielőtt lecsap rá. Ezzel senkit sem szeretnék lebeszélni - sőt! Én most kezdek egyre jobban rákattanni a képregényekre. 

A fülszöveg:

NIMONA
gaztettekre fogékony, lobbanékony természetű, fiatal alakváltó.
LORD BALLISTER BITANGFŐ
vendettára készülő gaztevő.
Nimona és Lord Bitangfő, a csatlós és a főgonosz komoly felfordulást tervez. Céljuk, hogy bebizonyítsák a királyság népének, hogy Sir Ambrosius Aranypőc és haverjai a Rendfenntartó és Lovagügyi Intézetben korántsem akkora hősök, mint azt az emberek hiszik.
BOSSZÚ!
SÁRKÁNYOK!
TUDOMÁNY!
SZIMBOLIZMUS!
De ahogy az apróbb csínytevések sorából kegyetlen összecsapás kerekedik, Lord Bitangfő ráébred, hogy Nimona képességei épp olyan homályosak és rejtélyesek, mint a lány múltja. Természetének kiszámíthatatlan, sötét oldala pedig veszélyesebb lehet, mint azt Bitangfő hajlandó beismerni.
NOELLE STEVENSON képregényszenzációja, amely a szerző népszerű, a kritikusok által is elismert webképregényén alapul, a The New York Times bestseller-listájára is felkerült. A Kirkus magazin szerint: „Ha csak egy képregényt olvasol el az idén, az legyen ez!”


A könyvhöz a németek készítettek egy elég menő előzetest is, íme, ilyesmire számíthatunk:FRISS!
Kaptunk egy beleolvasót, IDE kattintva tudtok belelapozni a könyvbe!

Nincsenek megjegyzések