Breaking News

Magyar feliratot kapott A Bridgerton család első előzetese

Bridgerton itt, ott és mindenütt!

Tudom, hogy mostanában sokat foglalkozom ezzel az adaptációval, de olyan ritkán van olyan, hogy egy történelmi romantikusból film készül, és még ha vannak félelmeim, akkor is szeretném kiélvezni a dolgot!

Legutóbb épp a minap írtam A Bridgerton család sorozatról - ami most már hivatalosan is ezen a néven fut, a Netflix kínálatában is. Akkor egy interjú jelent meg néhány érdekes információval és pár új jelenetfotóval. Apropó, jelenetfotók: egy sor jelenetfotót kaptunk belőle már valamivel korábban is, és érdemes csekkolni a plakátokat is.

Ha a sok bejegyzés ellenére valaki mégis lemaradt volna: Julia Quinn regényfolyamából a Netflix készít adaptációt. A szereplőkről most nem írnék bővebben, de Shonda Rhimes felel a sorozatért, Lady Whistledown hangja pedig nem más lesz, mint Julie Andrews!

Ráadásul szinte hihetetlen, milyen hamar jön a sorozat, igazi karácsonyi ajándék lesz: december 25-én debütál majd a Netflixen! 




Aki esetleg még nem ismerné: A Bridgerton család egy történelmi romantikus sorozat, azok között viszont egészen kiugróan jó. A Jane Austen korabeli Angliában játszódik, és egy nyolcgyerekes család gyerekeinek történetét meséli el, minden rész egy gyerek története. Gyönyörűen megjelenik benne az akkori társadalom minden bája és hibája, a nagycsaládok szépsége és Julia Quinn képes arra, amire nem sok történelmi romantikus szerző: elképesztő humorral tálalja mindezt. Szóval a Bridgerton könyvek nem csak romantikusak (azok!), hanem viccesek is, így pedig elképesztően szórakoztatóak. (És az egyik álompasim meg az egyik kedvenc romantikus párosom ebből a sorozatból van, csak mondom.)

Egy előzetes már kaptunk a sorozathoz, aminek már feliratos változata is van!


Nincsenek megjegyzések