Breaking News

Újabb videó arról, hogyan készül a könyv: Cake – Egy szerelem története a nyomdában!

Most már jó néhányszor megosztottam a Könyvmolyképző kulisszák mögötti videóit és fotóit - mostanában kapunk tőlük fotókat és videókat a friss megjelenések készüléséről, egyenesen a nyomdából.Ezúttal is érkezett egy, most a Vörös Pöttyös könyvek után egy Rubin Pöttyös kötetet nézhetünk meg a szalagon, ezúttal videót kaptunk.

Íme:
A könyvről:

Az életben egyetlen ilyen szerelemnek van csak helye.
Lehet, hogy Jake McKallister egy rocksztár, de annyi biztos, hogy nem a szokásos. Fiatal srácként egy borzasztó bűntett áldozata lett, és ezt azóta sem heverte ki. A munkájába temetkezett, és ha nem lett volna a zene, amiben elmélyülhetett, talán túl sem éli. A karrier és a siker könnyen jött számára, a szerelem annál kevésbé.

Mikor a szókimondó és életigenlő Casey Caldwellt kérik fel a híresen zárkózott zenész kísérőjének egy közös barátjuk esküvőjére, Casey a legrosszabbra számít. Mégis, milyen közös témájuk lehet? Casey beszédes, könnyen barátkozó, Jake magába forduló, zárkózott. Jake élete a zene körül forog, Casey még tisztán énekelni sem tud. A lány gyerekkora maga volt a boldogság, a srácé a média által szétcincált rémálom.

És mégis, a nyilvánvaló különbségeik ellenére, ők ketten egymásra találnak, és Casey fénye beragyogja Jake nyomasztó világát. De vajon elég erős lesz-e a szerelmük, hogy legyűrje a fiú sötét múltjának romboló terhét?

Nincsenek megjegyzések