Breaking News

Hivatalos: jön a Deadpool 3.!

A Deadpool az elmúlt évek képregényfilm-termésének egy egészen különleges darabja, ebben szerintem mindenki egyetérthet, aki látta a filmet, függetlenül attól, szerette-e. Véres is és humoros is, korhatáros és még ráadásul a negyedik falat is lebontja a karakter. 



Viszont azóta, hogy a Disney felvásárolta a Foxot, a harmadik film sorsa elég bizonytalanná vált. Ez leginkább a Marvel Univerzumnak köszönhető, hiszen a stúdiónak a sok Marvel film közé kell benyomnia valahová ezt is, illetve természetesen felmerült az a lehetőség is, hogy beépítik a szereplőt a Marvel Univerzumba, ami nyilván nagyobb meló - és persze rengeteg kérdést felvet azzal kapcsolatban, hogy a családbarát Marvel filmek mennyire összeférhetőek a korhatáros Deadpoollal.

Akárhogy is, nagyon úgy tűnik, végre sikerült lezongorázni a dolgokat, ugyanis bejelentették: a Deadpool 3.-nak végre van forgatókönyvírója - illetve írói, ugyanis egy páros veszi fel a stafétát, Lizzie Molyneux-Loeglin és Wendy Molyneux.

A Variety információi szerint az Emmy-győztes páros már alá is írta a szerződést, így a testvérek érkezése hivatalos, így tehát már biztosan új szerzők fognak dolgozni a harmadik filmen.

A visszatérésre már Ryan Reynolds is aláírt.

Nincsenek megjegyzések