Breaking News

Zsebnaptárral jelentkezik a POKET zsebkönyvek

Amikor megláttam a képet, az ösztönös reakcióm az volt: KELL!

A POKET zsebkönyvek Facebook oldalán az imént láttam a hírt, hogy zsebnaptárral jelentkezik a POKET. 

Ahogy írják:

Egyelőre csak egy oldalt mutatunk meg, de reméljük ez is elég, hogy ne vegyetek más naptárt a következő évre, se magatoknak, se ajándékba😉 
December közepén érkezik az első POKET havi témákkal és feladatokkal kialakított zsebnaptára✨ 

 
A kérdéses oldal pedig:




A tervezők igazán divatosak mostanság, így teljesen logikus lépésnek tűnik, hogy a zsebkönyvek sorozatba is érkezik egy ilyen. Elsőre az volt a reakcióm, hogy KELL. A második gondolatom az volt, hogy oké, oké, tetszik, de kicsi. Aztán végül mégis arra jutottam, egy kiterjesztett kártyanaptárként így is tökéletes, még ha nem is a célja, hogy sok jegyzetet tudj készíteni. Arra ugyanis méretéből adódóan kevéssé lesz alkalmas.

Ezzel együtt a képről kiderül, hogy a tervezők mellett szöveges tartalmak is lesznek benne, itt például január hónapról láthatunk egy kis inspirációs leírást.

A nagykövete Gulyás Lídia, akit már ismerhettek a SziaLídia Instagram oldalról.


FRISS!

Kaptunk néhány újabb információt a kötetről, illetve egy új képet, amin már látható a zsebnaptár borítója is!

✨POKET ADVENT - 2021 Zsebnaptár ✨
 „Egy év - végtelen én” 
💫MEGLEPETÉS: November 27-én minden automatában és a poketonline.hu -n! 💫
„A címben is ott van már a lényeg: végtelen te. Azért álmodtuk meg ezt a határidőnaplót, hogy emlékeztessünk a végtelen lehetőségekre, amik benned vannak, olyan fontos dolgokon keresztül, mint a lelassulás, az alkotás, a mentális egészség vagy éppen a pozitív testkép. A célja, hogy emlékeztetőként és inspirációként szolgáljon a zűrös, hangos mindennapokban.
Szeretem, hogy nem akarja megmondani, hogy milyennek kell lenni, hanem kérdez, elgondolkodtat, tippeket ad. Szeretem, hogy meg lett töltve csomó mindennel, amire figyelni szeretnék, de ritkán találok rá időt és motivációt. Szeretem, hogy testre lehet szabni, hogy év végén velem, az érzéseimmel gondolataimmal, a terveimmel lesz tele.” 
- Gulyás Lídia a kötet nagykövete



 

Nincsenek megjegyzések