Breaking News

Mads Mikkelsen megszólalt a Grindelwald szerepe kapcsán

Az IGN beszélgetett Mads Mikkelsennel a frissen kijött Kés a Zajban előzetes kapcsán, és természetesen nem mulasztották el az alkalmat, hogy rákérdezzenek a pletykákra azzal kapcsolatban, hogy ő veheti át Grindelwald szerepét. 



Mint ismeretes, Johnny Deppet a Warner Bros. gyakorlatilag kirúgta, a helyére pedig most új Grindelwaldot keresnek. Sietniük kell, hiszen bár csúsztatták a premier időpontját, mivel már megvan az új, tehát a határidő szorít. Ráadásul minden bizonnyal szeretnék minél hamarabb lezongorázni ezt az ügyet a botrányok miatt is, hiszen jelenleg is aktív a Legendás állatok bojkottkampány - valószínűleg nem szeretnék tovább szítani a feszültségeket. (Más kérdés, hogy az egész Legendás állatok széria útja olyan, mintha el lenne átkozva, annyi PR katasztrófán vannak már túl.)

Ezzel együtt a rajongók találgatták, kik is ugorhatnának be a szerepre. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy David Yates első választása a szerepre nem más, mint Mads Mikkelsen - ezt pedig már a hírportálok is lehozták, azóta viszont csend van.

A színész most így nyilatkozott a témáról:

"Ó, az egyelőre csak pletyka ebben a pillanatban. Úgyhogy én is pontosan annyit tudok, mint amennyi az újságokban megjelent. Várom a hívást." 

Persze kérdés, valóban így van-e, vagy egyszerűen csak köti valamiféle titoktartási szerződés, esetleg valóban nem sikerült még megállapodni és addig inkább nem nyilatkozik semmit.


Nincsenek megjegyzések