Breaking News

Könyvet hozzon a kajafutár, ha a Woltról rendelsz? IGEN!

A napokban látni, mennyiféle ötlet és új kezdeményezés születik az új helyzetre való tekintettel - nálunk például a helyi Netpincéren jelent meg néhány új étterem, így ma koreait ebédeltünk. 

De még ezen is túlmutat a Magvető Café kezdeményezése - ezután ugyanis akár könyvet is lehet majd rendelni Wolton!A szuper hírre Nyáry Krisztián oldalán akadtam, ezt idézem most nektek:

Nem adjuk fel. Indul a Magvető Café könyvfutár!
Oszd, kérlek, hogy máshoz is eljusson!
Egy órán belül érkezik a könyvfutár a Magvető Caféból!

A kijárási korlátozások újbóli bevezetése után könyvfutár szolgáltatást indít a Wolt, a Líra Könyv és a Magvető Café. Elsőként Magyarországon mától könyvet is rendelhetünk a Wolton keresztül: a kiválasztott olvasmányok egy órán belül a vásárló asztalán lesznek. A szolgáltatás egyelőre a budapesti belső kerületekben, a Magvető Café négy kilométeres körzetében vehető igénybe.
Múlt héten kávézóként és rendezvény-helyszínként bezárni kényszerült a Magvető Café, de könyvesboltként továbbra is várja vendégeit, s innentől ez az üzlet lesz a könyvfutár szolgáltatás központja. A folyamatosan frissülő kínálatból a Wolt weboldalán vagy applikációink keresztül lehet rendelni – pontosan ugyanúgy, ahogy azt az ételrendeléseknél már megszokhattuk.

Minden hétköznap és vasárnap 10:00 és 19:00 óra között lehet leadni a megrendeléseket, amelyeket a Wolt futárai azonnal, jellemzően egy órán belül kiszállítanak. A Magvető Kiadó legfrissebb szépirodalmi kínálata mellett a szórakoztató irodalom, az ismeretterjesztő olvasmányok, valamint gyermek- és ifjúsági könyvek is elérhetőek.

A szolgáltatás nemcsak sokkal gyorsabb a webshopokban megszokott 2-3 napos határidőnél, de segítségével kedvenc írói dedikált könyveihez is hozzájuthat az olvasó. Az oldalon már most is megvásárolhatóak aláírt kötetek, de alkalmanként lehetőség lesz névre szóló dedikálásokra is. A Magvető Café és a Líra Könyv fb-oldalán előre meghirdetetett időpontokban a szerzőtől személyes dedikáció rendelhető, az aláírt könyveket pedig azonnal elviszi a könyvfutár.

A könyvek mellett a kávézó borkínálatából és ajándéktárgyaiból is választhatunk, s hamarosan sütemény is rendelhető. A könyvfutárt természetesen más címre is küldhetjük: akár meglepetésként is beállíthat szeretteinkhez egy jó könyvvel és egy ajándékkal. Amennyiben a szolgáltatás kedvező fogadtatásra talál, a Líra-csoport más budapesti és vidéki üzleteiből is elérhetővé tesszük.A fenti kínálatból is látszik, hogy azért természetesen nem lesz minden elérhető ily módon, hanem afféle külön "könyvmenüvel" álltak elő. Van például külön "gyerekmenü", de efféle kategóriák is vannak: Önmagunk és a világ, Örök kedvencek, Izgalom és romantika, Sorsfordító történetek, több másik mellett.

Nincsenek megjegyzések