Breaking News

Újabb részletek A Bridgerton család folytatása kapcsán - ki lesz a főszereplő, visszatérnek-e Simonék és forgatási időpont!



A tegnapi nagy, videós bejelentés után nem sokkal megérkezett Lady Whistledown hivatalos értesítése is arról, mi várható A Bridgerton család háza táján - és ő természetesen most is többet tudott, mint bárki más.

A levele:




Nyájas olvasó,


A társaság már így is a legfrissebb pletykákról csacsog, de most enyém a megtiszteltetés, hogy átadhassan a hírt: A Bridgerton család hivatalosan is visszatér a második szezonjára! Remélem, tartogattál erre az örömteli alkalomra egy üveg ratafiát.


A Bridgerton család összehasonlíthatatlan szereplőgárdája 2021 tavaszán visszatér a forgatásra. Jelen szerzőt biztos források világosították fel arról, hogy Lord Anthony Bridgerton feltett szándéka, hogy kezébe vegye a társasági szezont. A pennám készen áll majd, hogy bármilyen hírt megosszak a szerelmi élete kapcsán.


Habár, nyájas olvasó, mielőtt újabb megjegyzéseket kérnél tőlem az eset kapcsán, el kell árulnom, a részleteket majd csak a megfelelő időben oszthatom meg. A türelem, végtére is, igazi erény.


Méltóságos üdvözlettel:
Lady Whistledown


Tehát immáron hivatalos: követjük a könyveket és a második évad főszereplője nem más lesz, mint Anthony! 

És az is kiderült, hogy 2021 tavaszán kezdenek forgatni, így leghamarabb talán év végére vagy jövő év elejére érkezhet a sorozat - bár erről hivatalos információink még nincsenek.

Whistledown mellett megszólalt a sorozat kreátora, Chris Van Dusen is: "Egy sor új szereplőt mutatunk be. Anthonynak lesz egy szerelmese a következő évadban, és azt gondolom, ugyanolyan elragadó, megindító és gyönyörű lesz a nézők számára, mint amilyen az első évad."

Akik olvasták a könyvet, legjobban talán a Sheffield lányok megjelenését várják, Kate-et és Edwinát. Persze felmerül a kérdés, hoznak-e be megint olyan új szereplőket, akik a könyvekben nem jelentek meg, vagy legalábbis még nem ennyire korán - gondoljunk csak Willre vagy Marina Thompsonra. 



Arról is faggatták Van Dusent, mi a helyzet Daphnéval és Simonnal, akiknek a története elvileg lezárult. Így nyilatkozott: "Ők most már Hasting hercege és hercegnéje, de az én fejemben mindig is Bridgertonok lesznek, és úgy gondolom, mindig részesei lesznek majd a shownak."

Szintén a könyvekre visszaemlékezve: a fókusz ugyan mindig változik annak megfelelően, kinek a szerelmi életét követjük éppen, azért a Bridgerton történetek egyik szépsége mindig is az volt, ahogyan a testvérek egymással... évődnek. 

Ami Anthony történetét illeti, egy emlékezetes Pall Mall játékra nagyon is emlékszem, aminél ott volt a már házas Daphne és Simon, szóval remélem, ezt biztosan élvezhetjük majd a következő évadban. Nincs Bridgerton testvér Pall Mall nélkül.

Nincsenek megjegyzések