Breaking News

Újra YA könyvvel jelentkezik az Animus

Az Animus Kiadó ma közzétette az idei megjelenéseinek listáját, amin meglepő módon helyett kapott egy YA történet is.

Ahogy írják:

Tóth Tamás Boldizsár remek fordításában jelenik meg tavasszal egy hihetetlenül jó young adult történet első része, az Örökösök viadala, a New York Times amerikai bestsellerszerzőjétől, Jennifer Lynn Barnestól. Ezzel az ifjúsági vonallal ismét visszatérünk kicsit Az emlékek őre típusú könyveinkhez, bár ezúttal nem egy utópiáról van szó, hanem egy izgalmas, kalandokkal és nyomozással teli sztoriról. Ha Agatha Christie young adult könyveket is írt volna, pontosan ilyet írt volna. A Goodreadsen egyébként a könyv már elnyerte a legjobb YA-könyvnek járó elismerést, és a kistiniktől kezdve a felnőtteken át rengetegen olvasták és szerették. Reméljük, itthon is hasonló sikereket ér el!





Ha követtek külföldi oldalakat, nagy eséllyel már találkoztatok a könyvvel, a Goodreads Choice Awards szavazáson is a jelöltek között volt az első rész.
 
Az eredeti reklámszövege szerint a egyfajta Hamupipőke történet, de a tétek halálosak és izgalmas csavarokra számíthatunk, állítólag tökéletes választás a Lehull a lepel rajongóinak.

Majdnem 13.000 értékelés mellett 4,17-es az értékelési indexe, szóval érdemes lesz rá figyelni.

A könyv filmes jogai is elkeltek már, az Amazon tervez belőle sorozatot.

Nincsenek megjegyzések