Breaking News

Izgalmas hírek várhatóak a héten A Bridgerton család kapcsán



Ahogyan tegnap írtam is róla, a Netflix kiadta az utolsó negyedéves jelentését, amiben képet kaphattunk többek között A Bridgerton család sikere kapcsán is. 

A Deadline információi szerint a Netflix részvényeseknek kiküldött levélben pedig azt írják a sorozat kapcsán: "Ez a cím elképesztően népszerűnek bizonyult, izgalmas híreket jelentünk be vele kapcsolatban a hét második felében."

A Bridgerton család folytatásának berendelése kapcsán elég vegyes hírek terjednek a neten. Ez annak köszönhető, hogy egyes információk szerint márciusban kezdődik a második évad forgatása.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Netflix hivatalosan még nem jelentette be a folytatás berendelését. Azaz minden cikkben, amiben az szerepel, hogy tudjuk, érkezik a második évad, valójában csak ezekre a feltételezésekre-pletykákra hivatkozhat.

Egyébként maguk a színészek és alkotók sem adtak ki ilyen információt, mindenki csak a reményeiről beszél. Sőt! A napokban a Daphnét alakító színésznő úgy nyilatkozott, aggasztja, hogyan lehetne elkezdeni egy esetleges második évados forgatást a koronavírus idején.

Ne felejtsük el, ez valóban nagy kérdés lehet. Tekintve, hogy A Bridgerton család nagy szereplőgárdát mozgat, sok fontos szereplővel és rengeteg statisztával, olyan tömegjelenetekkel, mint az állandó bálok, ahol elkerülhetetlen a szoros kontakt, már a próbák alatt is, ez bizony jogosan felmerülő kérdés.

Ezzel együtt bízhatunk benne, hogy a beharangozott izgalmas hírek a folytatását berendelését jelentik meg - egyesek szerint ráadásul nem is egy, hanem rögtön két évadot is berendel majd a Netflix.

Nincsenek megjegyzések