Breaking News

Hivatalos: jön A Bridgerton család 2. évada - Itt a beharangozó videó!
Írtam már róla, hogy a héten várható friss hír A Bridgerton család kapcsán, és meg is érkezett!
Az, amit reméltünk: bejelentették, hogy érkezik a második évad.

A bejelentéssel egy kis videót is kaptunk:

Ahogy írják:

Készülj fel az újabb báli szezonra! A Bridgerton család hivatalosan is visszatér a Netflix műsorára egy második évaddal.


Ha a történet követi a könyvek rendjét - és az évad végi beharangozónak is hinni lehet -, akkor a következő évad központi figurája Anthony lesz. (Ráadásul, mint egy olvasó rámutatott, az is erre utalhat, hogy a végére egyedül biggyesztették oda a videóban Anthonyt.)


Bejegyzésajánló


A második könyv fülszövege:

1814 ​is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívántabb agglegényére, aki ez idáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.
Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki. A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.

A herceg és én folytatása!


A videó:
FRISS!

Nincsenek megjegyzések