Breaking News

A Vezércsel készítője készít sorozatot Mary Doria Russell regényéből

Magyarul 2013-ban jelent meg Mary Doria Russell Verebecske című regénye az I.P.C. gondozásában, most pedig dolgoznak az adaptációján!

A Netflix elképesztően sikeres Vezércsel adaptációjának co-creatora, Scott Frank felel majd az a belőle készülő sorozatért, a Csernobil rendező Johan Renck-kel közösen. 

Frank írja majd az összes epizód forgatókönyvét.
Fülszöveg:

„Briliáns. ​Egy idegen kultúra és Isten természetének meghökkentő portréja. A történeten érezhető Wells, Ursula K. LeGuin, Arthur C. Clarke és Edgar Rice Burroughs hatása, ennek ellenére bámulatosan eredeti.” – Kirkus Reviews

2019 – A Jézus Társasága missziót indít az Énekesek bolygójára. Néhány év elteltével a csapat jelenti, hogy sikerült kapcsolatba lépniük a Rakhat lakóival, ám a híradások egy idő után váratlanul megszakadnak.

2060 – Egyedül az eredeti misszió értelmi szerzője, Emilio Sandoz atya tér vissza a Földre, ahol a felkutatásukra kiküldött mentőexpedíció jelentései alapján „gyermekgyilkos és hímringyó”-ként híresült el. Az alig néhány (földi) évet öregedett, de testileg-lelkileg meggyötört jezsuita pap hosszas lábadozása alatt az ügyben vizsgálódó rendtársainak bőven van idejük elgondolkozni azon, mi történt, mi történhetett. Ki akarta, hogy így legyen?

„Döbbenetesen jó, egyszerre gondolatébresztő és izgalmas regény, amely bebizonyítja: a sci-fi műfaján belül is lehet még találni új ötleteket, újszerű megoldásokat.” – Baltimore City Paper 

Nincsenek megjegyzések