Breaking News

Fotók a 365 nap folytatásának forgatásáról
Már zajlik a 365 nap folytatásának forgatása, a minap pedig az első lesifotók is befutottak a helyszínről, méghozzá a film sztárjával, Michele Morrone-val a főszerepben. 

A fotók egy zuhanyozós jelenet közben készültek, tegnap, Szardínia szigetén. Mivel sok fotó elég erotikis, így nem osztom meg a teljes albumot, ezen a linken nézheti meg, ha valaki szeretné.

Két szolidabb fotót azért megmutatok én is.
A második könyv fülszövege:

Laura ​Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egyszerűen minden képzeletet felülmúló fényűzés: személyzet, autók, tengerparti villák. Minden tökéletes lenne, ha nincs az a kis szépséghiba, hogy mindenütt gengszterek vannak, egy közelebbről meg nem határozott bűntény lóg a levegőben, valaki folyton megpróbálja Laurát elrabolni és megölni, és Olo, a legjobb barátnője vakon botorkál a nyomában. A legveszélyesebb szicíliai feleségeként következményekkel jár, és ezt Laura a saját bőrén tapasztalja…

A 365 nap második része nemcsak egy lefekvés előtti olvasásra szánt kellemes szerelmi történet. A történet csupa váratlan fordulat és meglepetés: menekülések, üldözések, árulások, becsületbeli ügyek és értük folytatott harc, és halálos veszély is előfordul benne. Minden fejezet meglepetésként éri az olvasót, semmi sem magától értetődő, a kemény szexet és egy játékot leszámítva, amiben nincsek jó és rossz hősök, viszont van a nagy ismeretlen, az igaz szerelem, hatalmas veszély és elsöprő szenvedély.

Nincsenek megjegyzések