Breaking News

Újabb kalózos YA fantasy érkezik a Könyvmolyképzőnél

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a Könyvmolyképzőnél érkezik magyarul Sara Raasch kalózos YA regénye, a These Rebel Waves, de most már többet is tudhatunk.

No túlságosan azért nem kell örülni, magyar borítónk és megjelenési dátumunk még nincs, viszont a kiadó oldalára felkerült a tervezett fülszöveg!
Tervezett fülszöveg:

*

Egy lázadó. Egy kalóz. Egy herceg.

Harcba kell szállniuk az országukért, a családjukért, saját magukért – különben olyan háborúval néznek szembe, ami elpusztíthatja az általuk ismert világot.

Adeluna katona.

Öt évvel ezelőtt segített felszabadítani Szent Loray mágiával teli szigetét a zsarnok Argrid, egy vallási alapon működő ország uralma alól. Csakhogy nem volt könnyű visszailleszkednie a háború után. Amikor egy argridi küldött eltűnik Szent Loray új tanácsának béketárgyalásai során, Argrid véres igazságszolgáltatást követel. Lu úgy sejti, veszedelmes erők munkálkodnak a háttérben.

Devereux kalóz.

A Szent Lorayen portyázó folyami kalózok egyikeként abból él, hogy a sziget mágikus növényeit árulja a feketepiacon. Miközben Argrid a kalózokat gyanúsítja küldöttjük elrablásával, Vex célponttá válik. Gyakorlott hajósként beleegyezik, hogy segít Lúnak előkeríteni az eltűnt argridit. De amire rábukkannak, sokkal veszedelmesebb lehet bármilyen háborúnál.

Benat eretnek.

Ben, Argrid koronahercege titokban Szent Loray tiltott mágiájának megszállottja. Amikor apja, a király megbízza őt a meghökkentő feladattal, hogy oszlassa el Argrid mágia iránti félelmét, Ben kénytelen feltenni magának a kérdést, vajon megváltoztathatja-e egy herceg egy egész ország hitét, vagy valójában a saját máglyáját építi.

Lu, Vex és Ben vajon meddig hajlandó elmenni a béke érdekében? Az is kiderül, hogy miféle fából faragták őket…

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

 
Könyvelőzetes:


Nincsenek megjegyzések