Breaking News

Már forog Az Úr Sötét Anyagai következő évada!

Még tavaly decemberben jelentették be, hogy berendelték Az Úr Sötét Anyagai harmadik, egyben utolsó évadát - ezt akkor sokan kaszaként tálalták, valójában arról van szó, hogy az eredeti trilógia ezzel véget ér.

A harmadik évad A ​borostyán látcső adaptációja lesz tehát, úgyhogy lehet majd olvasni/újraolvasni, mielőtt majd debütál az új évad!

A hírt egy forgatási fotóval osztották meg, amin Dafne Keen (Lyra) és Amir Wilson (Will) láthatóak. 



A harmadik évadra visszatér Ruth Wilson (Mrs. Coulter), Simone Kirby (Mary Malone), Will Keen (Father McPhail), Jade Anouka (Ruta Skadi), Ruta Gedminstas (Serafina Pekkala) és James McAvoy (Lord Asriel).

Az szereplők között ott van Adewale Akinnuoye-Agbaje (Suicide Squad), Jamie Ward (Tyran); Kobna Holdbrook-Smith (Zack Snyder’s Justice League), Simon Harrison (No Man’s Land), Chipo Chung (Into the Badlands) és Amber Fitzgerald-Woolfe.

A könyv fülszövege:

Közeleg a szörnyű háború, amit a boszorkányok jósoltak meg. Willnek el kell juttatnia minden világok legveszedelmesebb fegyverét, a titokzatos kést Lord Asrielhez. A fiú magányosan néz szembe a veszélyekkel, mivel Lyrának nyoma veszett… A varázserejű borostyán látcső pedig azt is megmutatja, amit szabad szemmel senki sem láthat…

Nincsenek megjegyzések