Breaking News

Újabb videó érkezett Az Idő Kereke sorozathoz!
Robert Jordan bestseller fantasysorozata, Az Idő Kereke egy olyan high fantasy világban játszódik, ahol a varázslat létezik ugyan, ám azzal csak néhány nő élhet. A történet Moiraine-t követi, aki öt férfival és nővel indul egy mindent megváltoztató, veszélyes utazásra.

Ebből a történetből is készül az adaptáció, méghozzá az Amazon Prime-on, Rosamund Pike főszereplésével! A múltkor már kaptunk egy rövidke teasert, legutóbb pedig elárulták, hogy véget ért a forgatás - és máris berendelték a második évadot, és legutóbb egy rendes előzetes is érkezett.

Most pedig érkezett egy újabb videó, ami a New York Comic Conon debütált! Ez viszont nem előzetes, hanem egy komplett részlet a sorozatból.A széria sokat merít az európai és ázsiai kultúrából és filozófiából, különösen a buddhizmusból és a hinduizmusból.

A sorozat kreátora Rafe Judkins, Rosamund Pike mellett pedig szerepelni fog Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins és Joshua Stradowski. 


Az új, teljes jelenet, amit kaptunk:
A videón kívül kaptunk tegnap egy plakátot is, amit a Facebookon már megosztottam, de ha esetleg valaki lemaradt:
És meghallgathattuk az első zenét is a sorozatból:
A könyv fülszövege:

Az Idő Kereke forog, egymást váltják a korok. A Legendák Korának az Árnyék háborúja vetett véget, sötétségbe süllyedt a világ. Az Árnyékot ugyan sikerült visszazárni börtönébe, de most, évezredek múltán ismét kitörni készül. Csakhogy hol vannak már a múlt hihetetlen hatalmú aes seadai-ai, akik megállíthatnák? A Próféciák azt jósolják, eljön majd a Sárkány, a Napkelte Ura, hogy megküzdjön a gonosszal. Csakhogy azt is hozzáteszik, eközben iszonyatosabb pusztulást hoz a világra, mint amit az valaha látott. Lehet, hogy itt a világvége? Lehet, hogy az Idő Kereke hamarosan megáll? A Sötét Úr minden követ megmozgat, hogy megkaparintson három fiatalembert, akik a Folyóköz egy békés, független, isten háta mögötti falvában élnek. Miért lehet ilyen fontos neki három vidéki fiú?

Nincsenek megjegyzések