Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Itt az új Kylie Scott könyv végleges magyar fülszövege és borítója!

A Kylie Scott rajongóknak már ismerős lehet a Stage Dive sorozatból Vaughan karaktere.

No, vele indul a Dive Bar széria! Félreértés ne essék, nem egy folytatásról van szó, sokkal inkább valamiféle spin-off-ról, viszont valójában mindkét sorozat olvasható önállóan is.

Ellenben azok, akik a Stage Dive óta kíváncsiak Vaughan sztorijára, most nagyon örülhetnek.

Érkezik magyarul is a széria. A napokban már megosztottam a fülszöveg első változatát, de közben megérkezett a kész fülszöveg és a magyar borító is!

Elit start: 2021.11.30
Várható megjelenés: 2021.12.10





Fülszöveg: 

Végre egy romantikus könyv, aminek egy átlagos külsejű,
duci nő a főszereplője!
Vaughan Hewsonnak álmában sem jutna eszébe, hogy amikor hazatér gyermekkori otthonába, egy összetört szívű menyasszonyt talál majd a kádjában. Arra pedig végképp nem számít, micsoda drámát és káoszt hoz magával a fiatal nő.

Lydia Green azt sem tudja, hogy üvöltsön a dühtől vagy inkább kétségbeesetten bőgjön a sarokban. Már önmagában az is elég baj lenne, hogy az esküvője napján szembesült a ténnyel, hogy élete szerelmének viszonya van. De a tetejébe a vőlegénye a legjobb haverjával, a saját esküvői tanújával csalja meg Lydiát.

Éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a szökevény menyasszonynak már nincs kihez fordulnia, egy jóképű idegen felajánlja széles, izmos vállát, hogy azon sírhassa ki magát. Vaughan minden szempontból az ellentéte a látszólag tökéletes, tiszteletre méltó üzletember típusnak, amihez Lydia általában vonzódik. A csaposnak szegődött egykori zenész maga is válaszút előtt áll, és nem éppen könnyű eset. De Lydia már próbálta megtalálni álmai férfiját, és csak rémálom lett belőle – úgyhogy talán ideje megpróbálkoznia erotikus álmai férfijával.

Elvégre mi baj lehet egy futó kalandból? Hiszen mindketten ugyanarra szomjaznak: valami jó húzósra.

„Lehengerlő stílus, falrengető humor és annyira dögös történet,
hogy tetőtől talpig belepirul az ember.”
– Katy Evans, bestsellerszerző

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

Nincsenek megjegyzések