Breaking News

Mától nézhető a Netflixen Stephanie Perkins regényének adaptációja




Óriási kampányt nem csapott a Netflix a Valaki van a házadban adaptációja körül, mindenesetre mától nézhető lett!

A regényt az a Stephanie Perkins írta, aki a hazai olvasók az Anna és a francia csók sorozat kapcsán már ismerhetnek, igaz, ez a könyv merőben más hangvételű, ifjúsági thriller. Magyarul a Maxim Kiadó gondozásában jelent meg.

A filmről: 

A Stranger Things és a Démonok között-filmek producereinek új alkotásában egy végzős gimis lányt (Sydney Park) és osztálytársait célba veszi egy maszkos gyilkos, aki fel akarja tárni a diákok legféltettebb titkait. Stephanie Perkins New York Times bestsellere alapján. Rendezte Patrick Brice.

A Netflix leírás:

Makani és barátai az osborne-i gimiben el akarják kapni a maszkos gyilkost, aki diákokat vesz célba, és kiteregeti legnagyobb titkaikat.
 

Az előzetes:



A könyv fülszövege:

Egy ​nebraskai kisvárosban gyilkosságok sorozata veszi kezdetét. Az áldozatok mind középiskolás diákok. Az első az iskolai musical sztárja, akinek egy mosolygós fejet karcolnak a torkára. A következő halott a gimi legjobb focistája, őt megskalpolják, és péppé zúzzák az agyát. Makani Young, aki nem olyan rég költözött a városba, a barátaival együtt igyekszik rájönni, mi alapján választja ki a gyilkos az áldozatait. Eközben próbál belemerülni a suli legnagyobb magánzójával, Ollie-val kibontakozó kapcsolatába is, akinek a különcsége sokakban gyanút ébreszt.
Amikor Makanit is megtámadják, Ollie-val együtt sikerül megmenekülnie, és felismerik a tettest. Ekkor kezdődik meg az őrült hajsza. A félelem mindenhová beférkőzik. Minden egyes karakter egyedi, pedig rengeteg áldozat, gyanúsított és mellékszereplő van a könyvben. Makani karaktere csodálatosan felépített, múltjának története szimpátiát kelt az olvasókban. Néha úgy tűnik, hogy könnyedén elkaphatják a gyilkost, hiszen az többször is hatalmas hibát vét, de pont emiatt lesz a történet akciódús és letehetetlen.



 

Nincsenek megjegyzések