Breaking News

Itt a Dűne végső előzetese!A múltkor kaptunk egy igen részletes, magyarázóbb jellegű előzetest a Dűnéhez, ami kifejezetten a kínai piacra készült, ahol kevésbé ismerik a Dűne regényt, mint az amerikai piacon. Ezért az új előzetes sokkal többet foglalkozik azzal, hogy felfesse, tulajdonképpen miről is szól ez a sztori, mik a tétek, milyen a világ. Ezért sokkal érdekesebb lehet azoknak, akik nem ismerik magát a regényt. 

Most pedig érkezett egy újabb, ez az amerikai piac "végső" előzetese, tehát ilyen nagyobb előzetesekre ezután már nem számíthatunk. 

Mutatom:
A film leírása:

Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő.
A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak.
De ehhez harcolnia kell.
Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé.

Valószínűleg ez 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak. A Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője elképesztő szereplőgárda segítségével, két részben álmodta vászonra a kultikus sci-fi regényt.

Nincsenek megjegyzések